3 tips til de bedste sommerdæk

Jeg er ejer af en ældre Volvo og er bosat på Amager. Jeg har netop fået skiftet til sommerdæk. Dette er blevet udført på en utrolig professionel måde, samt til en skarp pris. Jeg ved der er mange af jer derude, der ikke har den store viden indenfor dæk og dækskifte efter sæson. Derfor har jeg besluttet mig at skrive en lille guide med 3 tips, som du skal være opmærksom på, når du skal have skiftet dæk efter sæson.

 

Sommerdæk til din bil1.  Det er vigtigt at få skiftet til sommerdæk!

 

Vigtigheden af at få skiftet til sommerdæk kan ikke understreges nok. Der er specielt mange, der slet ikke får skiftet til sommerdæk, men beholder deres vinterdæk på. Dette skyldes at folk ikke tænker det er vigtigt. Sommerdæk og vinterdæk er specielt lavet efter sæsonen og er tilpasset vejrforholdene. Kørerførligheden bliver eksempelvis sænket, hvis du benytter vinterdæk om sommeren. Årsagen til dette er at vinterdækket ikke er designet til at køre på våde og varme veje. Dette betyder at bilen kan skride ud, selv på en varm sommerdag hvor man ikke skulle tænke at der var nogen risiko. Så husk at få skiftet dæk efter sæsonen, lige meget hvad!

 

2.  Find den rette forhandler

Der er mange af os bilejere der har prøvet at blive snydt på den ene eller anden måde, hos en mekaniker. Derfor er det super vigtigt, at du laver noget research inden du besøger en mekaniker. Gå ind på deres hjemmeside, tjek trustpilot og læs anmeldelser osv. Når dit valg er landet på en mekaniker, vil jeg klart anbefale at køre ud og besøger dem. Her kan du snakke med dem og høre om de virker pålidelige. Du kan til med pris afstemme og så videre.

 

3.  Pas på med at gå med den billigste mekaniker

Der er ofte sådan at pris og kvalitet hænger sammen. Derfor vil jeg klart anbefale at du besøger flere forhandlere, får at finde frem til, hvor du får mest kvalitet for pengene. Sommerdæk er heller ikke bare sommerdæk, men kan svinge meget i kvalitet. Det er naturligvis at foretrække de bedste sommerdæk, som kan holde mange år frem. Jeg fandt den rette mekaniker på Amager, som hedder Biløens Autoservice. De leverer en fremragende kvalitet for penge og har sommerdæk for enhver smag. Herudover udfører de også professionel autoservice.

 

Hvis du følger disse tre tips er du sikker på, at du ikke går galt i byen når du skal have skiftet til sommerdæk.