Biler er min store passion

Siden jeg var helt lille, så langt tilbage som jeg kan huske, har jeg været interesseret i biler. Jeg købte min første bil i en alder af 16. Jeg var ligeglad med at jeg ikke kunne køre i den før to år efter, jeg ville bare gerne have den og gå og hygge om den. Og det gjorde jeg. Hvert eneste dag, kunne man finde mig i garagen, hvor jeg arbejdede på bilen for at gøre den helt perfekt. En bil er dyr at gøre i stand, og derfor brugte jeg alle mine hårdt tjente penge på det. Det er ikke kun selve bilen der er dyr, men også alt det yderst nødvendige tilbehør, som blandt andet den helt perfekte alufælg. Alufælge løfter bilen til et helt andet niveau og betyder altså ekstremt meget for bilens udseende! Lige gyldigt hvor lækker bilen er, betyder det ingenting uden lækre fælge til at matche – det ved en hver bilentusiast.

Fede biler og endnu federe udstyr!

Min første bil betød alt for mig, det var en fed bil, min drømme bil. Men det drejer sig selvfølgelig ikke kun om bilen. Mine drømme alufælge skulle selvfølgelig også være der. Ligesom jeg sparrede alle mine hårdt tjente penge sammen til min drømmebil, gjorde jeg selvfølgelig det samme for at få mine drømmefælge. Jeg brugte mange år som ungarbejder i butik, for at få råd til mine drømmefælge, nemlig nogle old school custom polished fælge. Disse fælge er dog ikke helt billige, men er selvfølgelig en nødvendighed, når man er så vild med biler som jeg er! Alle ved jo hvor meget fælgene på en bil betyder for bilens udseende!

Bilen var min store kærlighed

Drømmebilen, med de old school drømmefælge, betød alting for mig. Som bilentusiast, var det selvfølgelig det jeg brugte min tid og mine penge på. Alle mine venner og bekendte er bilentusiast som mig, og de misundende alle min lækre bil. Biler en meget dyr interesse. Ikke kun bilen er dyr, men tilbehør som fælge, er tilmed også rigtig dyre. Men som bilentusiast, brugte jeg mange timers søgen, på at finde alle de billigste steder, så jeg var sikret lige præcis det tilbehør jeg ville have, uden at behøves at gå ned på kvalitet. Et sted der reddet mig, og som jeg anbefalede til at alle mine bilentusiast venner, er Alu Wheels. Her fandt jeg mine drømmefælge. Old school fælge, til en helt overkommelig pris, der gjorde at jeg kunne udleve mine fælge-drømme. Alu Wheels har et bredt udvalg, der gjorde at jeg kunne vælge mellem mange lækre, fantastiske fælge, alle sammen til overkommelig pris der ikke væltede mit budget, men stadig gav mig fælge af bedste kvalitet. Her fandt jeg endda ud af at de tilbyder finansiering til lav månedlig ydelse, hvilket jo er perfekt for en bilentusiast som mig, der ønsker lækre ting, men ikke har budget til at lægge så mange penge ud på en gang. Endelig blev min bil altså min drømmebil.