Et mobillån

Vi bruger nu til dags nærmest vores mobiltelefoner til alt. Vi har fået apps der kan hjælpe med alt lige fra havearbejde, binde knuder til at tænde og slukke lyset og skifte farve. Ja, man kan det meste med sin telefon efterhånden. En anden ting som man også kan med sin telefon nu, er at at tage et lån over den. Det har aldrig rigtig været muligt før. Størstedelen af mobillån foregår over SMS, men man kan også bruge sin smartphone til at ansøge over nettet. Du kan læse mere omkring dette her.

laan

Det smarte ved disse mindre lån, som man kan tage over mobilen er, at man som regel får svar på sin ansøgning inden for meget kort tid, og så ved man om man er blevet godkendt til et lån. Nogle steder kan man endda få pengene samme dag som man smider en ansøgning. Det er da ret vildt.

 

Nemt og hurtig lån

 

Hey folkens! Jeg håber I alle sammen er kommet rigtig godt ind i det nye år, og har alle fingrene i god behold, som man jo altid lige plejer at sige. Nu har jeg ikke selv haft købt krudt til nytår i mange, mange år. Tror sidste gang var da jeg var en knægt der skulle have nogle heksehyl at lege med.
Jeg har leget lidt med tanken om at tage et hurtig lån, læs mere her, her i 2015, for så kan det nemlig blive muligt for mig at få en ordenlig cykel, så jeg kan komme ordenligt rundt i det nye år. Jeg håber også at jeg kan finde det helt rigtige lån for mig. Det kunne også være rimelig mildt, hvis jeg nu kunne komme til at til at køre hver dag på arbejde, men det er bare ikke så tiltalende, når det er så piv koldt udenfor. Det skal jeg i hvert fald lige vænne mig til, hvis det skal gøres til en vane. Måske et par rigtig gode, varme og dejlige handsker vil være en rigtig god idé.