Parterapi kan redde kærligheden

Evige diskussioner og fastgroede rutiner. Det er for nogle par en fast del i hverdagen. Er I sådan et par, og har I indset, at der er for langt i mellem de glade, lykkelige og rolige stunder, så kan parterapi hjælpe jer. Med parterapi får I åbnet op for jeres følelser, talt sammen og kigget hinanden i øjnene, og det bidrager til, at I får en større og bedre forståelse for hinanden. En forståelse, som kan redde kærligheden i jeres forhold. For i en travl hverdag, hvor hus, hund og have skal gå op i en højere enhed, bliver kærligheden måske gemt lidt væk. Går I og bliver småirriteret på hinanden dag ud og dag ind uden at få snakket ud om det? Eller skændes I, så tonerne går så højt, at hanen hyler? Så kan parterapi være løsningen for jer, så I kan vinde gnisten og forelskelsen tilbage.

wedding-798329_960_720

Parterapi skaber forståelse

De fleste af os drømmer om at være evigt forelskede i et dynamisk forhold, som er fyldt med kærlighed og tryghed. Men med tiden indser mange, at et parforhold er hårdt arbejde, som der skal arbejdes på hele tiden for at få det til at fungere. Et parforhold er et samarbejde, og et samarbejde kan kun fungere, hvis begge parter har forståelse for hinandens ønsker og behov. Er I et par, som kan mærke, at forståelsen mellem jer er på vej ned ad bakke, kan parterapi være en mulighed.

Alle mennesker er forskellige, og sådan er det også i et parforhold. Vi reagerer forskelligt på vores følelser. Nogle lukker sig inde og gemmer på deres ord, mens andre vil tale ud om tingene. Hvis den ene part lukker ned, mens den anden åbner op, kan det skabe endnu flere misforståelser og diskussioner mellem jer. Parterapi kan hjælpe jer til at få de usagte ord sagt, så der ingen indre vrede eller bitterhed er mellem jer. Parterapeuten er en form for mægler, som hjælper jer til at skabe forståelse for hinanden, og hvad I hver især ønsker i forholdet. Netop dét er meget vigtigt, hvis I ønsker, at jeres forhold skal fungere. Så er I et par, der er interesseret i parterapi og leder efter en parterapeut, der kan skabe forståelse og finde forelskelsen frem igen mellem jer så besøg www.parterapi.info – som holder til i Charlottenlund uden for København.