Sådan fungerer flexleasing i Københavnsområdet

Det ligger i ordet, flex-leasing, hvad det betyder. Du vil gerne lease en bil, men der er måske ikke lige råd til at betale hele registreringsafgiften med det samme. Derfor har du muligheden for at lave en flex-ordning, hvor du betaler afgiften i mindre rater. Det gør det nemmere for dig som kunde at lease den bil, du gerne vil have, og det gør ikke den store forskel hos det firma, som du leaser af. Læs mere om flexleasing her.

Lease en firmabil til at køre i indre by

Med flexleasing gør du det nemmere for dig selv at få en firmabil, selvom din virksomhed måske ikke er så stor, eller I er helt nyopstartede. Med denne ordning kan I få en bil nu og så betale for den over det antal måneder, det nu passer dig. Så slipper I for at skulle ud og investere i en bil som noget af det første, når nu der ikke er råd til det i det skrabede budget.

 

Fordelen er også, at du helt selv kan vælge, hvilken bil det skal være, så du er sikker på, at du kan finde den bil, som passer til netop jeres firma, og ikke bare en hvilken som helst bil. For eksempel er det ikke så fedt at køre rundt i en privatbil med 5 døre, hvis I skal bruge et kæmpe bagagerum til værktøj og lignende.

Husk det med småt

 

Når du leaser en bil generelt og med flexleasing-ordningen også, skal du være opmærksom på, hvad du skriver under på. Det gælder de helt generelle regler, og hvad du betaler i renter henover månederne. Eksempelvis er det en god idé at sørge for, at bilen bliver forsikret gennem virksomheden, du også leaser den af. Ellers kan du risikere, at det er dig selv, der står og skal betale for eventuelle reparationer, syn og så videre. Og det skulle leasing-virksomheden gerne stå for.

 

Det samme gælder i forhold til salg af bilen, når du har udbetalt den. Så skal den nemlig helst sælges videre til en med samme ordning. Og ofte er det dig selv, der står for at sælge den videre, med mindre andet er aftal med virksomheden. Så i denne del skal du være ekstra opmærksom på, hvad der står i kontrakten.